Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Λιγα λόγια για μένα

Γεια σας . Είμαι η Εβελίνα , ελπίζω να σας αρέσει το προφίλ μου . Ότι έχω βάλει είναι δικό μου . . . (φωτογραφίες , ποιήματα , λόγια και σχέδια ) .Οι φωτογραφίες είναι από την συλλογή μου . Πολλές από αυτές πήρανε μέρος στην έκθεση φωτογραφίας και βραβεύτηκαν . Για μένα είναι κάτι πολύ σπουδαίο η φωτογραφία και αυτό που θέλω να ακολουθήσω στο μέλλον . Στόχος μου είναι να τελειώσω το σχολείο και έπειτα να συνεχίσω σε σχολή ΤΕΙ γιατί όχι και στο πανεπιστήμιο . Όπως είπα είμαι γεννηθείς το 1992 έχω ακόμα πορεία μπροστά μου αλλά σίγουρα τώρα χτίζω τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο !
Τον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με την φωτογραφία πάντα ακούγοντας μουσική . Μου αρέσει να γράφω και ποιήματα καθώς και να κάθομαι με τις ώρες να ξεφυλλίζω περιοδικά , εφημερίδες , αφίσες κ.α Συνηθίζω να είμαι με ένα ψαλιδάκι στο χέρι αφού ότι ενδιαφέρον βρω το κόβω για να το έχω πάντα . Έχω τρέλα με την διακόσμηση . Το δωμάτιο μου το έχω κάπως ξεχωριστό . Με πολλά μικρά πραγματάκια και το καθένα από αυτά έχει την συγκεκριμένη θέση του . Πολλές οι φορές που κάνω όνειρα για το μέλλον μου . Ονειροπολώ αμέτρητες ώρες για το πως θα φτιάξω το σπίτι μου . Επίσης μου αρέσουν τα ταξίδια πολλοί . Θέλω να πάω σε πολλά μέρει εκτός Ελλάδα . Μέχρι σήμερα κατάφερα να πάω στην Ιταλία , Κροατία , Βοσνία Ερζεγοβίνη , Σκόπια , Βουλγαρία , Αυστρία , Γιουγκοσλαβία και Γερμανία .
Κάνω συλλογή από χτυπημένα εισιτήρια του ΟΑΣΘ και ασχολούμαι πολύ με ότι έχει σχέση με λεωφορεία , δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσουνε υπερβολικά . Σχολείο τα πάω αρκετά καλά , λίγο στην φυσική τα χαλάω άλλα δεν πειράζει . Δεν έχω αδέρφια ένα από τα πράγματα που το ήθελα πιο πολύ όσο τίποτα άλλο . Τώρα συνήθισα και έχω βρει τρόπους να περνάω την ώρα μου αν και μόνη μου ευχάριστα . Μου αρέσουν οι ξένες γλώσσες και μαθαίνω ρώσικα και αραβικά λίγο ασυνήθιστο αλλά αυτές επέλεξα και μ ' αρέσουν .
Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου που θέλω να τα κάνω γενικά ... Έχω όρεξή και θα προσπαθήσω για το καλύτερο που μπορώ .

Ευχαριστώ Εβελίνα

1 σχόλιο:

  1. Geia sou Evelina,
    estw ki'an den eimai ellhnida ( kserw omws ellhinika ), se diabazw taktika dioti mou aresoun oi fotos sou para poly.Thelw se liga logia na ksereis oti kapou s'ayto to kosmo yparxei ena psixi pou ton glikaneis synexeia me tis omorfies pou baleis edw sto blog sou.Sigxaritiria kai kalh sinexeia !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή